Wonen

Zo kun je een kerstboom buiten aanpassen voor verschillende feestdagen!

Wanneer we het hebben over een kerstboom voor buiten, dan denken we natuurlijk meteen aan kerst. Geen gekke gedachten, omdat je een kerstboom vaak alleen maar op zet met kerst. Maar wist je dat een kerstboom voor buiten niet alleen gebruikt kan worden voor de kerstperiode? Deze kan ook aangepast worden aan andere feestdagen! Benieuwd hoe je dit precies kan doen? We hebben … tips voor je op een rijtje gezet om je kerstboom voor buiten aan te passen aan verschillende gelegenheden. 

1.   Valentijnsdag

Het voordeel aan een LED kerstboom buiten is dat je deze in verschillende kleuren kan krijgen. De meeste bomen die je tijdens kerst ziet hebben wit of zacht licht. Maar je kunt ook kerstbomen krijgen die allerlei verschillende kleuren kunnen weergeven. Zo kun je dus met Valentijnsdag kiezen voor een rode of roze gloed over de lampjes. Hang er hartvormige decoraties aan en voila, je kunt de kerstboom ook prima gebruiken tijdens Valentijnsdag.

2.   Pasen

Zoals je voor Valentijnsdag de boom dus roze en rood kan kleuren, kun je deze dus ook nog andere kleuren geven. Tijdens Pasen kun je er dus bijvoorbeeld voor kiezen om de kerstboom pastelkleuren te geven. Hang er in plaats van hartjes, leuke paaseitjes in. En zo heb je dus een hele grote paasboom, met allerlei verschillende paastakken.

3.   Halloween

Voor Halloween kun je hetzelfde doen zoals je voor Valentijnsdag en Pasen doet. Gebruik oranje en zwarte lichtjes en hang spookachtige decoraties aan de boom. Zo hoef je ook geen nieuwe Halloweenversiering aan te schaffen om je tuin extra eng te maken.

Naast dat je het dus voor verschillende feestdagen kunt gebruiken, kun je een kerstboom voor buiten ook gebruiken om andere speciale gelegenheden te vieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea of zelfs sportevenementen. Moet jouw favoriete club die dag spelen? Geef de kerstboom dan de kleuren van het team dat jij wil aanmoedigen. Zo steun je ze niet alleen, maar heb je ook nog eens een originele aanmoediging!

Het aanpassen van je kerstboom voor buiten is een leuke en creatieve manier om het hele jaar door te genieten van je boom. Natuurlijk kan je je kerstboom nog steeds gebruiken voor kerst, want uiteindelijk is hij daarvoor bedoeld. Maar het biedt dus ook de mogelijkheid om nieuwe decoraties aan te hangen en je boom continu opnieuw te stylen. Zo hoef je de boom nooit terug in de doos te doen na de kerstperiode!

You may also like

Comments are closed.

More in Wonen