Lifestyle

Populairste hatchbacks voor startende ondernemers

Heb je de knoop doorgehakt om voor jezelf te beginnen? Dat is natuurlijk een spannende maar leuke periode. Wel moet je rekening houden met een aantal financiële zaken en komt er behoorlijk wat regelwerk bij kijken. Zo kun je bijvoorbeeld nadenken over een auto die je kunt leasen met bijvoorbeeld financial lease. Hieronder zetten we de populairste hatchbacks voor startende ondernemers voor je op een rij.

1 Volkswagen Golf

Vandaag de dag is de Volkswagen Golf nog steeds een van de populairste auto’s. Deze auto is niet alleen geliefd in de ondernemerswereld, maar ook bij het jonge publiek. Dat is ook niet zo gek, want de Golf is natuurlijk al een plaatje op zich. Daarnaast is de Golf ook nog eens extreem zuinig en bovenal betrouwbaar. Als je langere ritten voor jouw werk moet maken, is dit met de Golf geen probleem. De VW Golf financial lease je al vanaf 119 euro per maand.

2 Renault Mégane

De Renault Mégane is niet alleen een fijne auto om te besturen, hij is ook nog eens degelijk en representatief. Vooral als jij voor jouw onderneming klanten moet bezoeken zal jij een goed visitekaartje zijn in deze wagen. Ook rijdt de auto zuinig en is daarnaast ook nog eens snel. Hij brengt jou met zijn 100 pk’s namelijk overal naartoe. Vooral onder de startende ondernemers is deze Franse wagen enorm populair.

3 Volkswagen Polo

Ja hoor, nog een Volkswagen in dit rijtje. Ook dit is geen verrassing, want de Volkswagen Polo is een geliefde auto in de zakenwereld. De stoere, sportieve en compacte auto brengt jou zonder problemen op de plek van bestemming. De eerste Polo werd uitgebracht in het jaar 1975 en vandaag de dag kunnen we deze auto nog steeds niet wegdenken. Wil jij ook bestuurder worden van deze betrouwbare auto? De Polo financial lease je al voor 106 euro per maand.

4 Volvo V40

Een hatchback met ongekend veel vermogen is de Volvo V40. De motor van deze wagen beschikt over 122 pk’s waarmee jij zonder problemen kunt zweven over de snelweg. Met zijn goede wegligging hoor jij amper dat jij in een auto zit. Wel zo prettig als je dagelijks lange ritten moet maken. Als je op zoek bent naar een veilige auto, is de Volvo V40 een goede keuze. Deze auto is namelijk voorzien van een speciale kooiconstructie.

5 Seat Ibiza

Ook de Seat behoort tot de Volkswagen-groep. Het moge dus duidelijk zijn dat, net als de Volkswagen Golf en Polo, de Seat Ibiza een fijne auto is. Vooral bij startende ondernemers is dit een fijne bedrijfswagen: hij is compact, sportief en hoog van kwaliteit. Bovendien is de Ibiza redelijk zuinig en heeft hij een vermogen van 75 pk’s als je een dieselvariant gaat leasen.

You may also like

Comments are closed.

More in Lifestyle