KlussenLifestyleWonen

Hoe verras je je vriendin als je een weekje weg bent geweest?

Een vakantie met ‘de jongens’ klinkt als muziek in de oren; mooie wandelingen, vele drankjes en goede gesprekken. Hoewel het van tevoren allemaal als koek en ei klinkt, gebeurt het vaker dan verwacht dat je het thuisfront eigenlijk toch wel heel erg mist. Gelukkig maar, des te leuker is het als je weer thuis bent! Om te laten zien dat je het thuisfront gemist hebt, of om even extra te benadrukken dat je toch wel heel erg gek bent op je vriendin, is het meebrengen van een cadeautje natuurlijk ontzettend op zijn plaats! Lees snel mee met onze tips en cadeautjes!

Souvenir

Het meebrengen van een souvenir is natuurlijk het ultieme cadeautje als je ervoor kiest om een weekje op vakantie te gaan. Hiermee laat je namelijk zien dat je tijdens jouw trip aan je vriendin gedacht hebt. Een souvenir hoeft natuurlijk niet ontzettend groot of duur te zijn; een magneet voldoet vaak al aan de wens van de vrouw. Als je wel iets meer wil uitpakken dan het aanschaffen van een magneet, kan je bijvoorbeeld een mooie vaas of keukenattributen kopen met de cultuur van het land erin verwerkt (Spaanse prints doen het altijd erg goed!)

Sieraad

Het meebrengen van een mooi sieraad zal sowieso in de smaak vallen bij jouw vriendin. Je kunt ervoor kiezen om een mooi sieraad op een lokale markt op de kop te tikken, zoals bijvoorbeeld een mooie ring met een steen erin verwerkt. Het is wel goed om te onthouden dat de producten van een lokale markt vaak niet mega lang meegaan. Wanneer je toch liever op safe speelt, zou je ook langs een echte winkel of zelfs juwelier kunnen gaan voor bijvoorbeeld een prachtige zilveren armband of ketting!

Bosje bloemen

Hoewel je jouw geliefde misschien hartstikke gemist hebt, kan het kopen van een cadeautje er natuurlijk wel eens bij inschieten. Vinden wij niet zo gek; door de lol met de jongens kan het nou eenmaal voorkomen dat je het vergeet, echter zal jouw vriendin misschien wel stille verwachtingen hebben van een cadeautje. Gelukkig kan je tegenwoordig op elke hoek van de straat een mooie bos bloemen kopen, en jouw vriendin daarmee verrassen! (Tip: om extra punten te scoren kan je natuurlijk ook een mooi boeket bestellen en laten bezorgen tijdens jouw tripje met de jongens, dat ziet ze natuurlijk nooit aankomen!)

You may also like

Comments are closed.

More in Klussen